Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické dresy
To co som ocakaval, civilnejsi vzhlad , lahky material, pokial nechces ist v klasickom drese dobra alternativa, volnejsi strih
Manželka je spokojná, super
Vyzera ako z Lidlu
Kvalita
Kvalita ok...ale strih prilis siroky
- Pekny strih
- Vzdusny, splna co slubuje
Kupovane pre manzela na treningy na trenazeri vnutri, je spokojny, dres je lahky a vzdusny. Vyzera pekne, strih je taky trosku volnejsi
- Nadherny dizajn
- Makkucky material
- Dokonaly strih, elasticky
Tento dres je asi najkrajsia vec ktoru od castelli vlastnim. Je pohodlny makkucky, krasne sa prisposobi postave. Mam vo farbe biela a svetlo siva a posobi naozaj luxusne. Vahala som nad velkostou, dresy nosim xs ale bundy ako gabba alebo perfetto mam s kedze su z takeho nepoddajneho materialu. Tento dres vsak sadol xs bez problemu, neobmedzuje ma v pohybe je velmi elasticky. Nemam vyskusany vonku.
- super material
- Kvalitné
Žiaľ, veľkosť L mi nesedela.
- Dobrý materiál - ľahký, dobrá savosť, výborný strih,
- výborný materiál
- veľkosť M je pre deti, pri výške 170 cm je dĺžka sotva po pupok...
- rýchle doručenie
Tričko je krásne, plní svoj účel, objednala som si o číslo väčšie, to mi sadlo lepšie
Najlepšie termo tričko ako som doteraz mal. Perfektne sedí, ani necítim že ho mám, maximálne plní funkčnosť. Skúšal som ho aj pri mínusových teplotách, vôbec som necítil chlad. Vrelo odporúčam
Maximalna spokojnost, vyborny material, dobry strih a pohodlnost, perfektne sedi na tele. Jedine co chcem podotknut je velkost kedze prevazne nosim velkost 2XL pripadne XL zalezi od vyrobcu a strihu oblecenia. V tomto pripade som si musel objednat velkost 3XL aby dres vyhovoval.
- tenučký neelastický materiál, strih tak tesný, že neprešiel ani cez hlavu
HOLOKOLO STARLIGHT LADY WNT - svetlo modrá
Pridané: 12. januára 2024
(naposledy upravené 12. januára 2024)
Zakúpený v Holokolo
Príjemný, ľahko zateplený materiál, veľkosť sedí
Výhoda
Výhoda
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »