Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické dresy
- funkčnosť
- profi spracovanie
- komfortne
- funkcne
- Veľkosť krásne sadla a materiál za tú cenu je super.
Bola zima len raz, tak, že som ich mal len pár hodín ale boli super. Pekné a príjemne hriali. Porovnať ich z iným podobným produktom nemôžem lebo som ešte také nepoužíval. Možno v budúcnosti. Ale musím povedať, že ma zaujala cena lebo som videl v kamenných obchodoch podobné ale za vyššiu cenu tak, že fajn.
Kúpil som ho hlavne preto, že na ceste som dobre viditeľný a bola primeraná cena. Odporúčam tento produkt už z uvedeného dôvodu a aj preto lebo je pekný a kvalitný. Sedí mi na postavu presne podľa tabuľky a cítim sa v ňom ako profesionál ( haha). Myslím si, že to bola dobrá kúpa aj keď nohavice mohli byť o 5 cm dlhšie - tak som zvyknutý. Hodí sa hlavne na cestnú cyklistiku. Funguje tak ja má a je veľmi pekný. Ďakujem
Spokojný s tovarom.
Veľmi kvalitne spracované a príjemné na telo.
184/85 veľkosť L sedí výborne.
Super materiál
Super materiál
Castelli Giro106 Competizione Jersey Bianco
Pridané: 18. septembra 2023
(naposledy upravené 18. septembra 2023)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Super.
- Zatiaľ som netestoval ale kvalita produktu tam určite je.
- Nemám
HOLOKOLO STARLIGHT WINTER - čierna
Pridané: 18. septembra 2023
(naposledy upravené 18. septembra 2023)
Zakúpený v Holokolo
- Sedi vyborne
- priehľadný materiál dosť
Klimatex BAREX vínová pánsky
Pridané: 16. septembra 2023
(naposledy upravené 16. septembra 2023)
Zakúpený v Sportisimo.sk
Dres sedí docela dobre odvádza pot zakúpil som veľkosť L . Mám výšku 186cm a 98kg Dres bude sedieť aj vyšším osobám podľa mňa aj do 195 cm a viac Musím vyskúšať ale mám pocit že mne by sedelo aj veľkosť M
- Nevedel som to zakúpiť v kamennom obchode
Jednoducho sa mi páčil
spokojnosť
spokojnosť
- Vzhlad
Kvalitné cyklistické tričko. Privítal by som na zadnom vrecku zips na doklady a peniaze
- lahke a stylove
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »