Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické dresy
- Super
- Výborný materiál a strih dresu.
- Kvalitné spracovanie.
S dresmi Force som dlhodobo spokojný, výborný strih dresu, čiže dobre sedí na tele, materiál je kvalitný a výborne sa prispôsobí tvaru tela. Odvetranie sieťovinou pod pazuchami je taktiež veľmi dobre vymyslené a v teplých letných dňoch to určite ocením.
- Ľahké, vzdušné
- Top materiál
- Vrecko na zips
Dresy Holokolo, konkrétne modely rady Elite sú zatiaľ moje najobľúbenejšie. Za danú cenu sa kvalitou a vlastnosťami vyrovnajú dvojnásobne drahším dresom. Super materiál, jemný, perfektne elastický, príjemný na dotyk (žiadny plastový šmirgel). Vyskúšal som od Holokolo aj tú "bežnú lacnejšiu" radu, ale tie už nie sú tak dobré, odporúčam teda spomínanú radu Elite.
- Top kvalita
- Bočné vrecko na zips
- Perfektný materiál, jemný, elastický
spokojný, dres sedí.
Kvalitný, vzdušný material. Dobrý strih.
- Veľmi príjemný
- Výborný material
- Nepoznám
Odporúčam
Lahky, tenky a jemny material.
Mohol by byt 2cm dlhsi. 2XL - 185cm
dobrý výber velkostí
- Velmi male cislovanie,objednat radšej o veľkosť väčšie
- pomer cena/kvalita
- male vrecko
- Opis a vlastnosti produktu zodpovedaju realite
- Dobrá kvalita, priedušný materiál.
- Spadol som na kamienkoch a ani stopa po poškodení
Kvalitný výrobok.
- pekný dres, sedí podla velkosit
- Pekný dres, dobrej kvality, vetranie v podpazuší, objednané podľa veľkostnej tabuľky a dres sedí tak ako má.
- Dobrý materiál, zips po celej dlžke, dobré spracovanie.
Pekný dres, dobrej kvality, vetranie v podpazuší, bude dobre slúžiť pre každodenné jazdenie, objednané podľa veľkostnej tabuľky a dres sedí tak ako má.
- Kvalitný materiál
Mam 180 cm a 85 kg. L-ko mi je totalne napasovane a nie je mi to prijemne. Dal som ho dcere, ktorej je trosku volne. Nemam ziadne vyhrady, zalezi to od strihu. Kupoval som na zaklade dresu Force T16 velkost L a ten mi je dobry.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »