Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické dresy
- pekný dizajn
- hrubší materiál
- veľ. XS je značne menšia ako pri iných holokolo dresoch
- perfektný materiál, ako pavučinka
- 3 zadné vrecká
- pogumovaný spodný lem pekne drží, neroluje sa hore
- elastický materiál, rukávy neškrtia
- krásny dizajn!
- trochu sa obávam bielej farby časom, uvidíme
- materiál je mierne presvitajúci, nič strašné, no skôr na svetlejšie spodné prádlo
Veľmi dobrý pomer cena-výkon (kupovaný v zľave sa oplatí)
Veľkostne sedí aj o číslo menší (som bežne S, no dres mám XS)
Veľmi nepríjemný materiál, hrubší než by som čakala. Nepáči sa mi ani farba dresu, pripomína mi skôr futbalový dres než cyklo. Myslím tým materiálom a celkovým vyhotovením. Na tele nie je veľmi príjemný. Produkt som vrátila.
Príjemný materiál.
- střih
Skrátka je pekné .
- Vzdusny vyborna kvalita
Lahky vzdusny vyborna kvalita
- dobrý materiál aj strih
- Úzke rukávy
Dres je vcelku fajn až na jeden podstatný detail, má veľmi úzke rukávy! Mám troška viac svalnatejší biceps a rukáv už nenatiahnem! Ale všade inde mi je výborný okrem rukávov. Takže je nepoužiteľný, ak by som si vzal väčšie číslo tak zase by mi nebol priliehavý na telo a plantal by na mne.
- Príjemný, pohodlný a voľný dres.
Mám 190 cm a 96 kg a dres XL a šortky XXL mi sedia ako uliate materiál je na dotyk príjemný. Zatiaľ som ho mal na 3 výjazdoch 2x 20km a raz 60km. Odporúčam a určite budem od nich niečo pozerať aj na zimu
- Material
Dres je super, krásna farba na výšku 187cm a 84kg veľkosť L sedí perfektne, pomer cena - kvalita za mňa nie je čo vytknúť
- Materiál rýchloshnuci, príjemný na telo
- výhodnejšie kúpiť o číslo menšie
ok
- rychlo vyschne
- velmi lahky
- priedusny
Krátky dres Endura skutočne top prevedenie.Jedná sa o dres do horúcich dní, takže v podstate veľmi jemná sieťovina.Môže vadiť presvitanie ako trakov na nohaviciach tak aj spodnej vrstvy prádla.Na výšku 179/86kg obv.hrudnika 106cm sadla veľkosť L.Jedine mínus je príliš tesné silikónové zakončenie rukávov, ktoré môžu tlačiť,po miernom roztiahnutí problém prešiel.Inak kvalita spracovania na veľmi vysokej úrovni, odolnosť bude zrejme veľmi dobrá.Odporúčam len pre vyšportované postavy nakoľko slim strih neodpustí žiadne kilá navyše.Endura oblečenie je na veľmi vysokej úrovni a s produktmi tejto značky som bol vždy spokojný.
lahky letny dres bez rukavov
Moja skúsenosť objednávať o dve čísla väčšiu veľkosť, Santini nie je značka pre roztomilo zaoblených...
Najkvalitnejší dres aky som kedy vlastnil.
Veľmi priedušný, druha koza, vhodný aj do fakt teplých dni.
178cm veľ. M
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »